123hjemmeside blev synlige

Home » 123hjemmeside blev synlige » Blog » 123hjemmeside blev synlige

123hjemmeside

De havde nået 65.000 kunder, væksten var på over 30 procent og det skyldes, at 123hjemmeside er rigtig gode til online markedsføring. Det ville Morten Elk, direktør i 123hjemmeside A/S, gerne fortælle omverdenen.

Det budskab kom ud igennem en række historier, som journalister på Børsen, Berlingske, Computerworld og Markedsføring – og flere – skrev i sommeren 2013. Derefter blev Morten inviteret til at tale på flere konferencer om online markedsføring. Uden at vi havde bedt om det.

Formålet? Historierne og konferencerne skaffer ikke flere kunder til 123hjemmesides superenkle hjemmesideløsning, men det styrker Morten Elks mulighed for at tiltrække investorer og medarbejdere, mens han skruer endnu mere op for 123hjemmesides internationale vækst. Synlighed betaler sig.

Tre historier på tre måneder

Historie 1: “Millionomsætning efter to måneder med nyt shopmodul.”

Første historie var, at 123hjemmeside havde tilføjet et shopmodul til hjemmesiderne, som havde fået 1200 betalende brugere på kun to måneder. Vi kunne fortælle, at de nye shopbrugere ville øge omsætningen med over en million kroner i 2013. Det syntes Øresund Startups og Trends Online var en god historie, ligesom Bureaubiz skrev den og lagde den ind på Børsen.dk.

Historie 2: “Koden knækket for at købe kunder online”.

Denne gang var det tid til offentliggørelse af årsregnskabet, som viste et lille minus, da 123hjemmeside havde investeret meget i at vækste. Netop det faktum, at det koster markedsføringskroner at vokse, men at 123hjemmeside kan forudsige effekten af hver krone, var en god historie, som denne gang Børsen, Markedsføring, Trends Online og Øresund Startups gerne ville fortælle.

På den måde fortalte vi den reelle historie om vækst, som regnskabet ikke selv gør tydeligt.

Historie 3: “Brasilien er et vækstmarked, som danske virksomheder skal overveje.”

I maj launchede 123hjemmeside deres service i 9 nye markeder, og det viste sig hurtigt at Brasilien tog fart. Dét var en god historie, meget bedre end “launch’en” i sig selv. Nu manglede vi bare at Brasilien blev aktuel i medierne – og det skete, da Danmarks Statistik i august offentliggjorde eksporttal, som viste at Brasilien var et voksende eksportmarked for danske virksomheder. Godt nok ikke indenfor IT, men hvad gør det – Brasilien er Brasilien.

Af sted med historien, i første omgang solo til Berlingske, som greb den med det samme og lavede en helside med interview og et flot billede fra kontoret hos 123hjemmeside. Vi fulgte op med en pressemeddelelse, som opfordrede til at prøve Brasilien som marked, som både Børsen og Computerworld lavede historier på.