PR-strategi

Home » PR-strategi

StrategiCPH650

Jeg fokuserer på PR gennem nyhedsmedier. Det har stor værdi at få uafhængige journalister til at omtale virksomheden, og det kan lykkes med den rette PR-strategi.

I skal tænke jeres PR-strategi ind i forlængelse af virksomhedens forretningsstrategi og målsætninger de kommende år. Presseomtale skaber varig branding af virksomheden overfor kunder, medarbejdere, investorer og andre interessenter.

  • Første punkt er målsætning: Hvad er virksomhedens behov for branding? Nyt image? Mere omsætning? Tiltrække investorer?
  • Derefter målgruppe: Kunder, politikere, erhvervslivets beslutningstagere?
  • Og til sidst medier: Hvor er kanalerne til målgruppen?

I får en kort og overskuelig opstilling af situationen, sammen med anbefalinger til virkemidler for at nå målsætningen.

Eksekvering af PR-strategi

Derefter går vi i gang med at finde jeres gode historier. Der er to hovedkategorier: Jeres egne historier og kommentarer til mediernes dagsorden. Det sidste er en meget effektiv måde at komme i medierne på, men svært at planlægge, så det kræver opmærksomhed og vilje til at rykke hurtigt.

Kontakt mig og find ud, af, hvordan I får presseomtale.

Andre PR-kanaler til jeres budskab

  • Sociale medier: Det kan være meget effektivt at engagere sig i dialog med kunder på sociale medier som Twitter, Facebook og Linkedin.
  • Nyhedsbreve: Emails til kunder og andre interessenter om hvad I laver. Del ud af jeres viden. Email-nyhedsbrevet kan både sælge og brande.
  • Blog: Uafhængige bloggere er et voksende alternativ til de klassiske medier. Jeres egen blog kan I bruge til løbende at vise, at der er liv i forretningen.